Ölandshoppet

Jag är nöjd med helgen, jag har faktiskt valt bort bloggen för att det har varit alldeles för kul för att sitta vid datorn. Både mitt och Marys första meeting har det varit, jättemysigt med snälla konkurrenter och superväder. Idag var det nästan för varmt, haha ;)

Fredag, LB:
Marit gick jättebra, det var en bedömning A:1a så det var först grundomgång och sedan omhoppning efter att alla hade hoppat. Vi var i alla fall dubbelnolla, dock lite för långsamma i omhoppningen för att bli placerade.
0+0 fel

Lördag, LB: I den första LB:n igår gick hon också jättebra, dubbelnolla även här. Surt att vi var för långsamma även här för att bli placerade.
0+0 fel

Lördag, LB: I den här fick vi ett missförstånd, jag hoppade innan henne och lutade mig framåt, därför fick vi ett pet i grundomgången.
4 fel

Söndag, LB: Vi var felfria i grunden, första i omhoppningen kom vi snävt på, det hade gått om hon inte hade tittat på vågorna under hindret så vi fick ett stopp. Till sista hindret vet jag inte vad som hände, men där fick vi ett stopp... Andra gången hoppade hon det dock.
0+ute

Vi var anmälda till vår LA-debut idag, men Mary var alldeles för trött för att orka med det.Tre dagar i rad och idag var det riktigt varmt med, så det blev lite för mycket. Det blev stopp på framhoppningen och hopp med alla fyra benen samtidigt så vi landade i hindret, så det hade inte varit schysst varken mot henne eller mig att gå in, så vi strök oss. Tråkigt eftersom jag hade sett fram emot den klassen, men LA-debuten får vänta till nån annan gång, då klarar vi det! :D

Igår badade vi med hästarna, så mysigt! Mary tyckte det var jättekul haha, och plumsade runt där jätteglad ;) Benen blev rena med (Y)




Fler bilder kommer, jag ska bara redigera först ;)


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus