Fin ponny



Klänning

Jag vill gärna ha en fin klänning när vi ska ha gala med skolan nästa vecka, men jag hittar ingen jag vill ha? :O
Jag har tittat igenom hela nelly.com, hoppas på det finns nån fin som jag har missat ...




Uteritt

Idag red jag och Mary ut med Linn och Frasse, det var första gången de red ut. Det gick jättebra, riktigt fin häst har hon köpt, hon var först nästan hela tiden och han var hur lugn som helst :)
Mary var jättepigg, slog med huvudet hela tiden och ville springa men det gick bra, vi hade lite högre tempo än vi brukar ha när vi rider ut och det passade henne jättebra ;)

Imorgon blir sista Ninniträningen för terminen ...


Snart ett år sedan.. Detta året blir det ingen Börjes Cup, vi siktar på nästa!

Mary 26/5

Idag red vi ut, Mary tyckte det var jättekul! Jag red med Evelina och Martina och även fast Mary var den minsta sprang hon ifrån de andra hästarna hela tiden ;) Hon har förtjänat en vilohelg efter förra, då var hon duktig :)
Imorgon har vi cavalettiträning, jag hade tänkt vara funktionär på hästtävlingarna på klubben också så vi får se hur det blir.

Ikväll tänkte jag färga håret mörkt, samma färg som förra gången. SÅHÄR såg det ut då!


Saknar <3

Min fina <3






Ölandshoppet

Jag är nöjd med helgen, jag har faktiskt valt bort bloggen för att det har varit alldeles för kul för att sitta vid datorn. Både mitt och Marys första meeting har det varit, jättemysigt med snälla konkurrenter och superväder. Idag var det nästan för varmt, haha ;)

Fredag, LB:
Marit gick jättebra, det var en bedömning A:1a så det var först grundomgång och sedan omhoppning efter att alla hade hoppat. Vi var i alla fall dubbelnolla, dock lite för långsamma i omhoppningen för att bli placerade.
0+0 fel

Lördag, LB: I den första LB:n igår gick hon också jättebra, dubbelnolla även här. Surt att vi var för långsamma även här för att bli placerade.
0+0 fel

Lördag, LB: I den här fick vi ett missförstånd, jag hoppade innan henne och lutade mig framåt, därför fick vi ett pet i grundomgången.
4 fel

Söndag, LB: Vi var felfria i grunden, första i omhoppningen kom vi snävt på, det hade gått om hon inte hade tittat på vågorna under hindret så vi fick ett stopp. Till sista hindret vet jag inte vad som hände, men där fick vi ett stopp... Andra gången hoppade hon det dock.
0+ute

Vi var anmälda till vår LA-debut idag, men Mary var alldeles för trött för att orka med det.Tre dagar i rad och idag var det riktigt varmt med, så det blev lite för mycket. Det blev stopp på framhoppningen och hopp med alla fyra benen samtidigt så vi landade i hindret, så det hade inte varit schysst varken mot henne eller mig att gå in, så vi strök oss. Tråkigt eftersom jag hade sett fram emot den klassen, men LA-debuten får vänta till nån annan gång, då klarar vi det! :D

Igår badade vi med hästarna, så mysigt! Mary tyckte det var jättekul haha, och plumsade runt där jätteglad ;) Benen blev rena med (Y)




Fler bilder kommer, jag ska bara redigera först ;)


Stallet hela dagen

Igår var jag i stallet 12 timmar, det var därför jag inte kunde uppdatera ;) Nu är jag hemma och ska snart åka till stallet, klockan nio kör vi! :D
TAGGA ÖLAND!



Förra året

Outfit imorgon

Imorgon är det dressyrtävling, då kommer vi ha vår vanliga dressyrtävlingsoutfit (y)
Jag ska ha på mig de här kläderna


Det blir första gången jag använder min supersnygga nya kavaj!
Mary kommer se ut såhär:



  • Träns med cerise padding på nosgrimman
  • Vitt schabrak som jag har blingat, dock har tyvärr lite stenar trillat bort :(

Hon kommer även få ha mitt nya pannband, kärlek! <3

 

Jag har det svart-vita! <3


Förlåt!

Förlåt (framför allt till Jimmy ;) för att jag inte har uppdaterat på ett tag, jag har haft mycket i skolan nu i slutet av terminen, bland annat ett jätteviktigt biologiprov som jag var tvungen att få godkänt på för att bli godkänt i ämnet (Jag fick MVG, så jag får nog behålla det som slutbetyg också, yees (Y)

Nu är jag tillbaka, och nu har vi inga fler läxor tror jag, vi har gått vår sista vanliga skoldag! :D
Imorgon blir det dressyrtävling och stallet hela dagen för att packa inför Öland, jag startar inte förräns kvart i fyra och eftersom det är en hemmatävling behöver jag bara gå upp till ridhuset för att vara på tävlingsplatsen, men jag har planerat att vara där från morgonen i alla fall, jag ska packa skåpet som jag har fått låna av min fina vän Evelina och kanske titta på mina klubbkompisar som rider den tidigare klassen :)

På fredag åker vi till Öland, förhoppningsvis blir det uppdatering live därifrån :) Jag har idag fått VÄRLDENS finaste boxgardin, eftersom jag inte kan hänga upp den här hemma kommer ni få se den när jag har hängt upp den på Öland :D Jag kan dock avslöja att det är en Blackline från Exklusiv Horse Wear :D


Fin dansgrupp förra helgen <3

Dans hela dagen

Idag har jag dansat hela dagen känns det som, fastän jag inte har det ;) Vi har varit och tränat i konserthuset inför uppvisningen som är nästa helg. Först var jag där halv två till två, och sedan åkte jag dit från klockan tjugo över sex till tjugo över åtta :) Riktigt kul har det varit, men så tråkigt att jag inte kunde åka till Udden och vara med och hopptävla, sista omgången av division I var idag. Jag hade gärna varit med och varit reserv men nu gick det inte... Vi ska i alla fall tävla om två veckor, LB:1 hemma på torsdagen och sedan Ölandshoppet på fredag-lördag-söndag. Jag är riktigt taggad! :D


Uppvisningen förra året, jag lånade bilden av Isabell Johnsson. Ser ni mig? ;)


Min dag

Idag fick Mary vila, jag hade dansträning i eftermiddags. Vi gick en runda och betade lite, joggade även lite. Mysigt var det, min fina ponny <3
Vi har även beställt boxgardin idag, jag fick mer att tänka på när jag fick höra att det fanns med KLRKs logga på, men till slut bestämde jag mig i alla fall ;) Ni får veta mer när den kommer!

Nu sitter jag hemma och har ont i halsen, usch. Vi hoppas på att det blir bättre tills imorgon, tills dess får jag droga halstabletter ;)

Kram!

Boxgardin?

Jag sitter och kollar på en boxgardin, som jag behöver inför Ölandshoppet, men jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha! Jag har aldrig haft en boxgardin, därför vet jag inte vad som är bra och dåligt och så... Nu har jag har bestämt modell och allt, men inte om jag ska ha en vanlig eller en "Blackline"...

Denna gillar jag, Blackline. Hur snygg? ;)



Sommarväder

Så härligt väder, glass ute i solen är inte helt fel <3


Fler bilder!

Kolla in HÄR för att se fler bilder på mig och Mary från tävlingen! :)
Tryck på länken och bläddra framåt så finns det 5 fina bilder på oss från första klassen :D




Hopptävling 1/5, bilder




Vi vann ett jättefint knäckebrödsschabrak från Lamicell :D (y)

KLRK ägde tävlingen idag, minst en från Karlskrona var placerad i varje klass! Grattis till alla grymma KLRKare, och såklart också min kära vän Isabelle som tog andraplatsen i LC :D



Tävlingen

Idag har vi ju då tävlat, första utetävlingen hemma i Karlskrona. Vi hoppade en lokal LC+5 och LB, och det har gått bra.

I första klassen, LC+5, lutade jag mig framåt för mycket när Mary kom för nära och då fick hon inte upp benen tillräckligt snabbt och vi fick ett pet. 4 fel alltså, vilket resulterade i en fjärdeplats av 11 starter, precis utanför placering.

I andra klassen, LB, gick det bättre då jag vågade trycka av henne bättre och satt tillbaka. Men vi fick även där 4 fel, eftersom hon tittade på ett annat hinder när vi skulle in i kombinationen och såg den sent, därför fick vi ett dåligt språng in och sedan räddade hon mig och hoppade fint, men vi fick ett pet ut. I den här klassen var vi snabbast av fyrafelarna och kom på en tredjeplats! Det trodde jag verkligen inte, och var på väg tillbaka när de ropade in mig till prisutdelning, haha ;)





Resten av bilderna kommer i ett eget inlägg snart :)

Tävlingsdag

Duktig ponny på tävling idag, snart kommer ett inlägg om det :)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus